УНИЩОЖАВАНЕ НА МРАВКИ И ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МРАВКИ

Нападението от мравки вече е факт – дори и да не са опасни за вас и околните, те могат да бъдат много досадни и упорити, когато им покажете вратата. Не се тревожете – за този проблем имаме решение и това е новият препарат против мравки на RENT2KILL®.

 

Благодарение на неговата безопасна формула, чиито съставки можете да прочетете на бутилката, вие ще се спасите от тези нежелани съквартиранти. С нашия препарат против мравки ще се справите сами в мисията по отстраняването на цялата колония, която се намира някъде в жилището ви.

 

Продуктът, който разработихме, е пригоден за използване в домашни условия и е чудесно решение за дългосрочно решаване на казуса. Употребата на нашият безвреден за хората метод за борба и превенция ще ви осигури отново спокойствието, преди да ви нападнат тези упорити строители.

 

На практика мравките не носят пряк риск за здравето и безопасността ви – не причиняват болезнени ухапвания или инфекции като кърлежите например. Това обаче не изключва факта, че те са неприятен нашественик в дома или офиса.

 

Когато се заселят на дадено място те си изработват маршрут, от който не се отказват. За да ви помогнем да се справите с проблема разработихме концентрирана формула за препарат против мравки, с който да отблъснете инсектите завинаги.

 

Как се прилага разтворът?

 

Важно е да си осигурите необходимата екипировка – защитна маска и работно облекло. Обърнете внимание на инструкциите, които ще намерите на етикета на брандираната бутилка и ги следвайте точно. Ще бъде нужно известно време след напръскването с унищожителят, за да забележите ефект – ако колонията е по-голяма като численост или ако се е заселила на по-дълбоко или далечно място.

 

Сигурният начин за отстраняване на вредители е с точния препарат против мравки, който да отстрани всички членове на мравуняка. Според вида на насекомото, ние създадохме различни решения за 100 % изтребване – индивидуална формула за, мравки, хлебарки, бълхи, кърлежи и други.

 

Достатъчно е едно обаждане на посочените контакти за срок, цена и условия на доставка.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване