ПРЪСКАНЕ С ПРЕПАРАТ ПРОТИВ КЪРЛЕЖИ

Налагало ли ви се е да се борите с кърлежи, които атакуват яростно вас или децата? Забелязали сте ги как паразитират върху животни в пролетно-есенно време, което е най-благоприятно за тях? Не се плашете – разработихме специален препарат против кърлежи, който можете да използвате сами в дома си.

 

За да се предпазите от химикалите, съдържащи се в нашия унищожител, е препоръчително да си осигурите работно облекло и защитна маска. Изработихме точни указания за прилагане, които ще видите на бутилката.

 

Точното количество и дозировка, както и химическия състав на новия препарат против кърлежи,  е описан  на етикета. Препаратът е концентриран и е пригоден за ползване в домашни условия от непрофесионалисти. Ако все пак решите, че искате нашият екип да се погрижи за унищожаването на кърлежите, можете да се свържете с нас за дезакаризация.

 

Относително трудно е да се установи наличието на кърлежи преди да е станало твърде късно. Те отделят обезболяващо средство и тяхната атака е непредвидима. Поради това ви е нужен час по-скоро действащ препарат против кърлежи, с който ще елиминирате заплахата.

 

Както знаете, тези пълзящи насекоми причиняват сериозни заболявания и пренасят бактерии. Повечето от решенията, които се прилагат за тяхното заличаване, са временни и неефективни – репелентите например. Затова е важно да заложите на сигурен и изпитан метод за справяне с проблема – средство за унищожаване на кърлежите от RENT2KILL®.

 

Създаден след години проучване и работа, неговата формула е иновативна и действаща. Ще намерите още решения за елиминиране на вредители като бълхи, мравки, хлебарки и гризачи – разработихме индивидуална формула за всеки от тях.

 

Потърсете ни, за да уточним цена, условия на доставка и срок. Върнете си спокойствието с RENT2KILL® и тестван препарат против кърлежи.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване