КАК ДА ИЗГОНИМ ДОСАДНИЦИТЕ ОТ ДОМА – ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МУХИ И КОМАРИ

 

 

Пръчици, атрактанти и други препарати за насекоми – изпробвали ли сте ги вече? Ако искате да се отървете от досадниците с лесно и бързо решение, то е време да поръчате препарат против комари и мухи от RENT2KILL®. Специално разработен за тези видове, с него ще постигнете ефективно прогонване върху цялата популация.

 

Прилагането на иновативния продукт за дезинсекция е изключително лесно – ще откриете точни указания за използването му на опаковката. На нея е поместен и етикет с химическия състав на разтвора. Преди да пристъпите към пръскането трябва да си набавите работно облекло, както и защитна маска. Скоро след прилагане на нашия препарат против мухи и комари ще забележите резултата, а в дългосрочен план ще се отървете от неприятни жужащи животни у дома.

 

Едни от най-разпространените видове мухи е домашната, а тяхното семейство е преносител на повече от сто различни болести. В никакъв случай не ви съветваме да ги оставите да съжителстват с вас – с препарат против комари и мухи ще ги унищожите незабавно, връщайки си спокойствието у дома.

С помощта на специалната формула за отстраняване на мухи и комари, която сами можете да приложите в жилището си, ще си осигурите дълготраен ефект. Ако искате да защитите дома, градината или двора си – потърсете ни, за да получите вашата бутилка още утре.

 

Разработен с концентрирана и тествана формула, унищожаването на насекоми е сигурно с нашия продукт за дезинсекция. Вижте още и другите индивидуални решения за унищожаване на бълхи, кърлежи, хлебарки и мравки.

Обадете ни се за условия на доставка до вашия град, срок и конкретна цена. На посочените контакти можете да се свържете с нас, за да ви изпратим по-скоро брандирана бутилка от иновативния препарат против комари и мухи на RENT2KILL®.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване