СИГУРЕН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ЗМИИ – НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВЛЕЧУГИ

Едни от най-противните и нежелани вредители, които може да срещнете в дома си или на двора, са змиите. Тяхната поява шокира всеки и прогонването им обикновено е задача за смели хора. Ако вие сте от тях, трябва ви един вълшебен разтвор – препарат против змии, с който да ги изгоните незабавно.

 

Създаден за лесно приложение и дозировка, с новия репелент от RENT2KILL® ще ги прогоните успешно и завинаги. Изгонването на змии от жилища, дворове, тревни площи и други открити места е приоритет номер едно, особено ако застрашават човешки живот.

 

Важно е да знаете, че тези влечуги са защитени от закона и не могат да бъдат убити, затова препаратите само ги прогонват. Ако вече сте изпробвали репеленти например и те не са ви свършили работа, то е време да заложите на сигурен метод – безопасен за вас препарат против змии, който ще спре набезите им.

 

Необходимо е да обработите всички места с препарат против змии, в които евентуално се крият – дърва за огрев, купове от камъни, груба зидария и други места. Задължително използвайте предпазна маска и защитно облекло. Подсигурете помещението след обработката и не допускайте деца или животни да влизат вътре.

 

Малко са видовете змии в България, които могат да ви навредят сериозно – само отровата на пепелянката и усойницата е силно токсична. Останалите обаче може да нападнат домашни животни или да се защитават, създавайки стрес и дискомфорт в дома ви. Затова не се колебайте и поръчайте препарат против змии, с който да се лишите от тяхното присъствие.

 

Заложете на проверен метод за решаване на проблема – с иновативен репелент, разработен от RENT2KILL® в резултат на дългогодишни усилия.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване