ЕФЕКТИВЕН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ДЪРВЕНИЦИ ОТ RENT2KILL®

Най-трудните за достигане и убиване инсекти – те се крият на невъзможни места, обичат да се заселват в дървени предмети и са много малки. Ако вече сте се срещали с тях няма как да ги сбъркате – дървениците са огромна напаст. Ние знаем колко е трудна борбата с тях и намерихме работещо решение – препарат против дървеници за прилагане в собствения ви дом.

 

Неговото действие няма да закъснее – ако изпълните правилно указанията, поместени на етикета, ще видите очаквания резултат. С отлична и достъпна цена за всяко домакинство, с нашия продукт за дезинсекция ще се справите лесно – точните инструкции за прилагане, дозировка и съхранение са описани подробно на брандираната бутилка, която ще ви изпратим.

 

Не трябва да се оставяте да ви хапят – те са широко разпространени и много хора се оплакват от присъствието им. Ако вече сте използвали други спрейове или разтвори, които не са помогнали, време е да заложите на изпитано средство – препарат против дървеници, с който ще забравите за ухапванията и разрушените мебели.

 

Този масов враг на българските домове лесно се пренася с обувки, багаж и обзавеждане, а на по-късен етап може и да се размножава на същото място. Специално разработен за целта, новият продукт за дезинсекция на RENT2KILL® е пригоден за домашно ползване от непрофесионалист. Обикновените разтвори не помагат, защото отровата в тях не унищожава яйцата им.

 

Ако имате домашни любимци трябва да внимавате още повече – преди напръскването ги изведете от помещението, като не ги пускайте там докато не мине действието на използвания препарат против дървеници. С него ще постигнете дълготраен ефект и инсектите ще изчезнат от жилището ви.

 

Необходимо е само да ни попитате за условия на доставка, срок и точна цена. Избавете се от насекомите със специализиран препарат против дървеници  и си върнете спокойствието.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване