ИЗТРЕБВАНЕ ДО КРАК – ДЕЙСТВАЩ ПРЕПАРАТ ПРОТИВ БЪЛХИ

 

Сигурно не сте очаквали да ви нападнат безкрили кръвосмучещи насекоми, но ако това вече се е случило е необходимо работещо решение – препарат против бълхи от RENT2KILL®.

 

Тези неприятни вредители са най-многочислени през лятото, както и есента. Най-често техни преносители са птици, кучета, котки и гризачи. Те се размножават с удивителна скорост и са устойчиви на химическо третиране. За да се справим с този проблем потърсихме иновативен подход, различен от дезинсекцията.

 

Искам да се справя сам – какво да направя

 

Ние създадохме ново и безвредно химично средство за борба с бълхи, който можете да приложите на засегнатото място в домашни условия. Най-важното, с което да започнете, е бързата и своевременна реакция срещу атаката и превантивни мерки след премахването им.

 

В случай, че решите да действате сами, следвайте инструкциите, които ще откриете на вашия препарат против бълхи. На бутилката ще видите и етикет с подробен химичен състав, както и указания за ползване – за да има ефект от пръскането, трябва да използвате работно облекло и защитна маска. Това е препоръчително като предпазна мярка, за да не вдишате или погълнете химикалите, съдържащи се в разтвора.

 

Ако спазите точните указания за дозиране, прилагане и съхранение ще видите ефекта много скоро. Той зависи до голяма степен от големината на засегнатата площ и популацията на бълхите. След дълги години, прекарани в изследване на житейския път на една бълха и сложна физиология успяхме да намерим точната формула за заличаването им. Резултатът е появата на професионален препарат против бълхи от RENT2KILL®.

 

Ефикасният метод за унищожаване на кръвопийците е подходящ инсектицид, който да повлияе дългосрочно в борбата с тях. Според вида на вредителя, ние създадохме адаптирани решения за тотално изтребване – индивидуална формула за кърлежи, бълхи, мравки, хлебарки и други досадници.

 

Забравете за инсектите – ние ще ви снабдим с вълшебен разтвор, който ще ги унищожи. Свържете се с нас, за да получите новия брандиран препарат против бълхи и си върнете спокойствието у дома.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване