Нови професионални препарати за борба с вредители от RENT2KILL®

Търсите ли начин да се избавите от насекомите, които ви притесняват у дома? Ако се намирате в София и региона ние имаме чудесно решение за вас – разнообразие от формули за домашно ползване, които ще получите  безплатно до адрес.

В резултат на дългогодишно проучване и подобрение решихме да създадем концентрирани формули за борба с различните вредители. Предлагаме ви индивидуални решения за препарати против:

 

  • Бълхи
  • Мравки
  • Хлебарки
  • Кърлежи
  • Дървеници
  • Змии
  • Комари и мухи

Имате шанс да се сдобиете с ефективен продукт за собствено ползване само с едно обаждане. Всяка бутилка носи върху себе си етикет с химичен състав и инструкции за безопасност, които трябва да следвате. Всички продукти са одобрени и притежават сертификат за безопасност, а поръчката става с обаждане на телефон 0879 09 09 56.

Винаги можете да ни  потърсите, за да ви асистираме преди да започнете обработката на мястото. Нашите специалисти ще ви обяснят как да използвате разтвора, колко време ще отнеме процеса и всичко, което ви интересува.

В професионалната борба с насекоми и влечуги ви трябва професионален подход. За да се справите с остстраняването на нежеланите гости ние създадохме специални разтвори за домашно приложение. На брандираната бутилка, която ще изпратим, е поместен подробен химичен състав и инструкции за съхранение. Препоръчително е да ги спазвате, за да може отново да използвате препарата, ако се наложи.

Знаем колко е неприятно да съжителствате с насекоми, които ви атакуват или пречат да живеете спокойно. Вземете нещата в свои ръце и изгонете излишните същества от дома си.

Заложете на сигурен и изпробван метод – иновативна формула за унищожаване на вредители от RENT2KILL®. Обадете ни се, за да получите информация за точна цена и условия на доставка или изпратете запитване през контактната форма. Лесно е – с бърза и безплатна доставка до всяка точка на България от RENT2KILL®.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване