ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ МРАВКИ – ГОЛЯМАТА ВОЙНА С МАЛКИТЕ ВРЕДИТЕЛИ

mravki

Налагало ли се е да гоните упоритите строители от дома си или от работното място? Колкото и странно да звучи, понякога се налага да прибегнем до унищожаване на мравки, въпреки че изглеждат безобидни.

Защо да предприемете пръскане против мравки ?

Щом вече сте попаднали на мравуняк или част от него, значи е време да потърсите експертите на RENT2KILL® . Ако вече сте опитали неуспешно да ги пропъдите с босилек, сол, царевично брашно или сте предизвикали война между тях, заравяйки ги с пръст, то на ваша помощ ще се притекат нашите опитни екипи по пръскане против мравки. Веднъж изградили своя покрив, социалните колонии от мравки търсят и нападат различни храни като месо, хляб и плодове, но и допринасят за образуване на нова почва или унищожават други вредни насекоми. Въпреки това има други видове от тях, които нападат помещения и е необходимо да се извърши професионална дезинсекция на цялата площ.

 

Как можем да ви помогнем в борбата с тези мини вредители ?

Благодарение на натрупания международен опит, нашите професионалисте в пръскане против мравки, ще се справят само с две сесии на пръскане против мравки и ви гарантираме, че в следващата половин година няма да ги видите отново. Стараем се винаги да работим максимално чисто и бързо, както и използваме само проверени безопасни препарати, които няма да навредят на вас или други хора. Уверяваме ви, че борбата може да бъде дълга и изнервяща за вас. Не се колебайте и се доверете на RENT2KILL®, за да ви избавим час по-скоро от нежеланите обитатели на вашия дом или офис.

Ние сме оторизирана ДДД фирма и сме на разположение за вас седем работни дни. Ако е необходмо спешно унищожаване на мравки също можете да ни потърсите по всяко време на посочените контакти. А  ако след първото обработване на засегнатата площ срещнете вредители, не се притеснявайте да ни повикате – ще извършим безплатно напръскване на мястото.

 

Обадете ни се, за да заявите професионална дезинсекция на мравки още днес!

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване