Пръскане против кърлежи

kurleji

Защо да се предпазите от кърлежи още днес

Сянка и влажност в съчетание с висока температура и зеленина – звучи ни точно като перфектното място, на което ще се запознаете отблизо с кърлежи. Най-често ще ги срещнете в пролетно-есенно време, когато са най-активни и паразитират повече заради високите температури. Проблемът е, че те не са от най-приятните вредители, на които може да попаднете, защото голяма част от тях са кръвосмучещи и тяхното нападение не се усеща – отделят обезболяващо средство, докато ви атакуват.

 

Какъв кошмар – как да се справим с унищожаване на кърлежи ?

Можете да намалите риска от нападение на тези кръвопийци, ако се погрижите за окосяване на тревните площи и изгаряне на ненужна шума, както и ако преглеждате редовно домашните си любимци. Това обаче не е достатъчно, тъй като само с пръскане против кърлежи ще успеете да се отървете завинаги от всички техни форми, включително яйцата им. При така  наречената дезакаризация, ние ще извършим професионално  пръскане срещу кърлежи като предварително установим огнищата им. Бъдете спокойни за здравето си – всички от екипа на RENT2KILL® работят с безопасни и безвредни препарати, които са специализирани за целта и одобрени от СРЗИ и Министерството на здравеопазването.

 

RENT2KILL® за успешното унищожаване на кърлежи

Борбата с тези вредители е много специфична и при  всяко пръскане срещу кърлежи експертите ни ще ви дадат насоки за превантивни действия преди обработка на мястото. Ще ви обясним какви са конкретните времеви условия за извършване на дезинсекция и какво трябва да направите, ако имате домашни любимци. Можете да ни се обадите още сега, за да ви информираме предварително и да спестим време преди самото пръскане против кърлежи.

Не бива да подценявате присъствието на кърлежите наоколо, защото те са реална заплаха за вас и околните. Ние ви даваме гаранция, че само след 2 напръсквания няма да откриете повече кръвопийци за следващите шест месеца. Залагаме на изпробван подход и международен опит в унищожаването на различни видове насекоми.

 

Не се колебайте и ни потърсете още днес – ние ще ви избавим от опасните кърлежи !

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване