Пръскане срещу дървеници

durvenici

Защитете дома си от дървеници с RENT2KILL®

 

Ние сме лицензирана фирма за професионална помощ при борба с всички видове вредители в дома или на работното място. Дейността на RENT2KILL® е под контрола на СРЗИ (Столична регионална здравна инспекция) и Министерството на здравеопазването и една от първите в България с международен опит.

 

Защо да изберете нас в борбата с дървеници ?

 

Можете да разчитате на нас за унищожаване на дървеници във вашия дом или офис, защото ви даваме  гаранция за крайния резултат – само след 2 напръсквания в рамките на 6 месеца няма да има никакви дървеници в помещението. Нашите професионалисти работят само с препарати на Bayer и BASF, които са абсолютно безопасни и напълно безвредни. По този начин ще избегнете дразненето от задушаващи миризми и химикали, които може да навредят на вас и на околните. Можете да видите примерен план за действие срещу тези досадници тук.

 

При пръскане срещу дървеници не е необходимо да се изнасяте за няколко дни. Помещението ви ще е готово само час и половина след напръскването и всички ще могат да дишат свободно, необезпокоявани от тези упорити вредители. Ако след второто пръскане срещу дървеници ги срещнете отново, ние ще извършим спешна и напълно безплатна допълнителна обработка на мястото.

Както може би вече знаете, борбата с дървениците е много трудна, особено когато не знаете къде са убежищата им. Ние познаваме из основи тяхната биология и поведение и можем да решим проблема с тях, защото знаем как да ги намерим и унищожим. Преди да обработим помещенията ще ви обясним подробно  какви мерки да предприемете, за да подготвите помещението за напръскване.

 

Как да ни намерите ?

 

Ние от RENT2KILL®  работим за вас  7 дни от седмицата в стандартните работни часове, като поемаме и спешни адреси. Не се притеснявайте за цената – надценката е минимална, а качеството остава безкомпромисно!

 

Заявете професионално изтребване на инсекти от тук.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване