Дезинсекция

Хлебарки, бълхи, мравки, мухи, дървеници, дървояди, кърлежи, комари, паяци, оси и още

Хлебарки, бълхи, мравки, мухи, дървеници, дървояди, кърлежи, комари, паяци, оси и още – всички те са изключително опасни за здравето ни, тъй като са преносители на паразитни и инфекциозни болести.

 

Дезинсекцията, която Ви предлагаме е с профилактична цел или с цел пълно унищожаване на упоритите вредители и яйцата им. След тестване на различни препарати и методи, осъвършенствахме техниката и ефекта от действието им. И не на последно място, пpи извъpшвaнe нa дезинсекция  използваме paзлични cpeдcтвa, които не вpeдят нa xopaта, oкoлнaтa cpeдa и нeцeлeвите живoтни.

Гаранция:

При третиране на хлебарки и дървеници е необходима упоритост. За да бъдат напълно унищожени те и популацията им е необходима повторна обработка на обекта след 14 или 28 дни, по преценка на експерта ни на място. Ако в рамките на 6 месеца след извършените 2 обработки, проблемът се появи отново, третирането ще е изцяло за наша сметка!

Гаранцията е валидна за частни домове (апартаменти и къщи).

Цени дезинсекция

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване