Борба с гризачи

grizachi

Какво да правим при нашествие на гризачи ?

Каквото и да кажем за тях ще е малко – всеки се ужасява от това да срещне мишка, плъх или съсел в дома си, в мазето или пък в магазина. Това обаче не е рядкост, защото тези нежелани обитатели са част от градската замърсена среда и дори се приспособяват много добре към нея. В нелеката борба с гризачи могат да ви помогнат професионалните унищожители на вредители от RENT2KILL®.

В някакъв момент всеки стига до борба с гризачи, и се е сблъсквал с гризачи на различни места и се е опитвал да се пребори с тях. Някои от основните средства за това са препарати за  унищожаване на гризачи (родентициди ), капани и отровни примамки. Тези методи за ботба с гризачи могат да помогнат за остраняването на част нашествениците, но за тяхното тотално премахване е нужен професионален подход.
Борба с гризачи – Остраняване на вредители  чрез съвременни и проверени методи

Изтребването на гризачи е особена и нелека задача, с която могат да се справят професионалистите на  RENT2KILL®. Ние знаем как и къде да ги открием, защото в повечето ситуации те са доста потайни и обикновено се активизират през нощта. В предстоящата борба с гризачи ще използваме само признати от СРЗИ препарати, които няма да навредят на здравето ви. Също така след обработка на помещението 2 пъти ще се отървете от вредителите за 6 месеца. Премахването им се извършва с дератизация – характерен подход за колонии от опасни и изобретателни животни. Цялостната организация по изтребване на вредителите можете да оставите на нас – ние ще проследим местонахождението и поведението им, за да подходим стратегически към тяхното ужищожение.

Най-сигурният и безопасен начин за унищожаване на гризачи е да изберете професионална помощ – свържете се с нас, за да уточним индивидуални детайли. След обработката на засегнатите места ще ви дадем съвети за трайно предпазване от нежеланите посетители, а ако ги видите отново ще извършим ново безплатно напръскване на мястото.

Услуги

business

За Бизнеса:

Защита на:
тъpгoвcки oбeкти, офис сгради, държавни институции, хотели, здравни заведения, училища, детски градини, заведения, магазини, зeлeни плoщи и др.
home

За Дома:

Защита на:
апартаменти, къщи, гаражи, мазета,
тавани, дворове, жилищни входове,
общежития и др.

Свържете се с нас

Бързо запитване